Costa Adeje, Teneriffa

Ocean Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 667 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta lägenhetshotell har ett utmärkt läge i den rofyllda semesterorten Callao Salvaje. Lägenheterna ligger vid havet i Callao Salvaje med fantastisk utsikt över havet och den närliggande ön La Gomera. Ett perfekt ställe för dig att koppla av på och titta på solnedgången efter en dag i solen på den stora terrassen vid polen. De här lägenheterna ger dig verkligen en känsla av välbefinnande och lugn. Läget har det bästa av två världar - nattliv för dem som vill ha det i Playa de las Americas eller lugnet som omger Callao Salvaje.

Avstånd från närmsta flygplats
Semesterorten Callao Salvaje ligger bara ca 33 km från Teneriffas södra flygplats och 90 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
De här välutrustade bekväma lägenheterna och rummen har ett litet pentry med ugn, mikrovågsugn och spis. De har eget badrum och balkong eller terrass.

Mat & dryck
Det finns några olika alternativ på anläggningen när det gäller måltider. Dessa är självhushåll, bed and breakfast och halvpension. På hotellet finns det ett trivsamt sällskapsrum och restaurang.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Anläggningen har pool, jacuzzi, gym och spa (lokal avgift tillkommer för båda). Familjer med barn är välkomna. Medan du kopplar av kan barnen ha roligt i barnpoolen eller på lekplatsen. Det finns även kvällsunderhållning sex kvällar i veckan.

Anläggningen ligger 10 minuter från den livliga grannorten Playa de las America där det finns butiker, restauranger och barer. Callao Salvaje har sina egna nöjen att erbjuda inklusive några utmärkta restauranger.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan