Costa Adeje, Teneriffa

Meliá Jardines del Teide

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4143 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Melia Jardines Del Teide (som tillhör kedjan Melia Hotels International) är byggt på sluttningen av en kulle med en underbar utsikt över Costa Adeje.

**Från och med den 1/7/2017 så har även barn tillgång till “The Level”-servicen på hotellet.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet. En gratis strandbuss erbjuds.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger ca 21 km från Teneriffas södra flygplats och 85 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Hotellet består av 148 dubbelrum och 45 juniorsviter (med separat sovrum), fördelade på två byggnader med ett litet torg emellan. Alla rum har badrum med hårfön, luftkonditionering, balkong eller terrass, satellit-tv, minibar och mot extra kostnad: kassafack och direktvalstelefon.

Du har också möjlighet att uppgradera till ”The Level” som inkluderar bland annat inträde till Level Lounge, mer exklusiva rum, VIP-incheckning/utcheckning och förtur till middagsbokningar på á la carte-restaurangerna.

Mat & dryck
All inclusive består av frukost (08:00-10:30), lunch (13:00-15:00) och middag (18:30-22:00). Alla måltider serveras som buffé i huvudrestaurangen. Till måltiderna erbjuds vatten, juice, husets vin, öl, läsk och varma drycker. Snacks i form av sallader, ost, oliver, grillat kött och fisk, varm korv, hamburgare, pizza, kyckling, pommes frites, tillbehör, frukt och glass serveras mellan 11:30 och 17:00 i snackbaren La Palapa vid stora poolen.

Ett utbud av lokalt producerade alkoholhaltiga och alkoholfria drycker som öl, vin, sangria, cocktails, läsk, te, kaffe och vatten serveras i utvalda barer från 10:30 till 01:00 och i lounge-baren från 19:30 till 24:00. Diskoteket erbjuder utvalda drinkar dygnet runt.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Bland hotellets faciliteter finns två utomhuspooler för vuxna och en för barn (omgivna av stora terrasser och 12 000 m2 trädgård), solstolar och parasoller, dags- och kvällsaktiviteter, miniklubb för de yngsta gästerna samt olika underhållningsprogram med levande musik och professionella shower. Det finns ett konferensrum för upp till 100 gäster.

Sportfaciliteter på hotellet inkluderar squash, gym (öppet dygnet runt) och ibland särskilda aktiviteter för barn.

Ett komplett utbud av vattensporter finns på den närliggande stranden Playa del Duque. Det går en buss till El Duque Beach dagligen. Det finns även 2 golfbanor i närheten av hotellet (avstånd högst 5 km).

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan