Costa Adeje, Teneriffa

Lagos De Fanabe Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 556 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Anläggningen består av sammanlagt 124 lägenheter fördelade på två våningar. Den ligger i Lagos de Fanabe som är en lugn semesterort. Den här trevliga anläggningen ligger i distriktet Playa de Fañabe åtskilt från sandstranden endast av strandpromenaden. Anläggningen ligger i Costa Adeje nära stränder, strandpromenader, ett kasino, restauranger, pubar och nattklubbar (i Playa de Fañabe). Det finns bra anslutningar till kollektivtrafiken med hållplatser precis utanför entrén.

Avstånd från närmsta flygplats

Anläggningen ligger ca 28 km från Teneriffas södra flygplats och ca 84 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

De funktionella lägenheterna är utrustade med ett badrum, kombinerat vardagsrum/sovrum, ett separat sovrum, satellit-tv (på begäran och mot extra avgift), direktvalstelefon, pentry, balkong och kassafack att hyra.

Mat & dryck

Lagos De Fanabe Apartments erbjuder både bed and breakfast och halvpension. Vid poolen finns en snackbar, pub och restaurang.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Gästerna erbjuds två pooler, solstolar och parasoller. Det finns även möjlighet att spela tennis, dyka,

vindsurfa och åka vattenskidor. Gästerna kan använda biljardbordet och bordtennisbordet. Det finns också ett tv-rum.

Gäster som anländer till hotellet för första gången mellan midnatt och kl. 08:00 bör försöka meddela sin ankomsttid i förväg på telefonnummer (0034) 922 71 65 89 eller gå till Los Olivos reception. Vid ankomsten måste gästerna betala en deposition.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.