Costa Adeje, Teneriffa

Hovima La Pinta Beachfront Family Hotel

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2349 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lägenhetshotellet La Pinta ligger intill stranden San Eugenio på den idylliska Adeje-kusten. Gästerna kan dra nytta av direkt tillgång till det närliggande vattensportcentret Puerto Colon. Det är en upplevelse att bo i någon av de 40 sviterna, 180 lägenheterna eller 9 rummen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet vetter mot stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Flygplatsen ligger 17 km från hotellet.

Boende

Alla lägenheterna består av separerat vardagsrum och sovrum, luftkonditionering (i vardagsrummet) komplett badrum, hårfön, kokvrå, kassafack (finns mot avgift), satellit-tv och terrass med havs- eller poolutsikt i de flesta fall.

Mat & dryck

La Pinta har två barer, en av dem nära restaurangen (även öppen kvällstid) och den andra vid poolen. Notera att herrar ombeds bära långbyxor vid middagen i restaurangen på kvällen.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Gästerna kan välja mellan två pooler (en av dem för de yngre gästerna), solstolar, små madrasser och parasoller, biljard, bordtennis, lekplats och shower t.ex. dans och musik. För barnen finns också en barnklubb. Dessutom kan gästerna välja bland alla fritidsaktiviteter som Teneriffa erbjuder såsom valsafari, segling, vattenskidåkning, vattenskoteråkning, skärmflygning och vandring genom imponerande miljöer eller besöka någon av Teneriffas temaparker. Det är ca 150 m till buss- och taxihållplatsen och ca 50 m till köpcentret.

**En av hotellets pooler är uppvärmd mellan 1 november och 30 mars.**

Övriga tjänster

  • Bokning av utflykter

  • Läsrum

  • Tv-rum

  • Biluthyrning

  • Internet

  • Parkering

Lokala avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.