Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Costa Adeje, Teneriffa

Adrian Hoteles Jardines de Nivaria

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3066 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Hotell Jardines De Nivaria består av olika byggnader omgivna av lummiga trädgårdar. I huvudbyggnaden finns hotellets gemensamma utrymmen med en spektakulär, handgjord, blyinfattad kristallkupol som dominerar receptionen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Det här hotellet ligger på stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 17 km från Teneriffas södra flygplats (TFS) och 90 km från Teneriffas norra flygplats (TFN).

Boende
Det finns 271 rymliga och elegant inredda rum. Faciliteterna inkluderar eget badrum med hårfön, badrockar och tofflor, minibar, direktvalstelefon, satellit-tv (plattskärm) och musikkanaler, kassafack, luftkonditionering och rumsservice dygnet runt. Observera att rum för funktionshindrade endast fås på begäran och med utsikt mot trädgården.

Mat & dryck
På hotellet finns det 3 restauranger, huvudrestaurangen serverar buffé, bordsservering möjlig på gästens begäran, 1 à la carte-restaurang och en poolrestaurang som serverar à la carte-lunch och middag samt spanska tapas till middagen, 3 barer och 1 danssalong med levande musik.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Det finns 2 stora pooler, en med uppvärmt havsvatten och en med sötvatten. Tillsammans bildar de en lagun med barnpoolen och bubbelpoolen. Det finns ett brett utbud av andra aktiviteter såsom tennis- och squashbana, gym med bastu och turkiskt bad, spa och en skönhetssalong. På stranden anordnas dykning och vattensporter. På kvällarna är det levande musik eller en internationell show på nattklubben Armstrong. Det erbjuds även en putting green på hotellet, samt rabatterad greenfee på lokala golfbanor.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.