Costa Adeje, Teneriffa

Iberostar Grand Salome

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 449 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Den här semesteranläggningen ligger vid kusten mellan Playa del Duque och Playa de Fanabe. Den ligger 4 km från Adejes centrum. Hotellet erbjuder gourmetmåltider, exklusivt spa, magnifika sviter med spektakulär utsikt och personlig butler- eller concierge-service.

Hur långt är det till närmsta strand?
Anläggningen ligger 25 m från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats
Anläggningen ligger 16 km från Teneriffas södra flygplats och 80 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Semesteranläggningen består av 23 superior-sviter i privat och exklusiv miljö och alla har havsutsikt. Sviterna har ett eget, stort badrum med spa-badkar, dusch, wc och hårfön. De är utrustade med telefon, satellit-tv med en musikkanal, minibar och kassafack. Alla hotellrummen har ett sovrum och separat vardagsrum med luftkonditionering som standard. De har balkong eller terrass och tillgång till trådlöst internet.

Mat & dryck
Hotellet erbjuder frukost och middag från buffé eller från någon av à la carte-restaurangerna Poseidon, gourmetrestaurang, El Mirador terrass till frukost, och Salome Beach Club till lunch. Alla ligger vid Salome-sviterna. I huvudkomplexet finns även Portofino Restaurant och Beach Club BBQ. Det finns också 4 barer.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Hotellet har ett hälsocenter med spa och Thai Zen Space samt 6 pooler inklusive 2 avdelningar för barn. I spaet finns en aktiv pool, badtunna (avgift tillkommer) flera strömmar och vattenfall, en 30-gradig pool, en kall, djup pool, bastu (avgift tillkommer), turkiskt bad, duschar med aromaterapi, massagebehandlingar (avgift tillkommer) och en avslappningsavdelning.

Det finns en saltvattenspool på nästan 2 000 m² och en uppvärmd pool på det privata området “Salome” med barservice, terrass och avkopplingsyta med solstolar, parasoller och handuksservice.

Hotellet har höghastighets Wi-Fi.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan