Costa Adeje, Teneriffa

Gran Hotel Bahia del Duque

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2577 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Bahia Del Duque är det enda lyxhotellet i området och medlem i Leading Hotels of the World. Hotellet ligger på en liten höjd med utsikt mot havet nära staden Adeje på södra Teneriffa och nära till Teides nationalpark, ön La Gomera och flygplatsen Reina Sofia. Hotellet i sekelskiftesstil med spansk-kanariska övertoner ligger i en lyxig miljö omgivet av låga byggnader och 63 000 kvadratmeter magnifika subtropiska trädgårdar vid en underbar strand. Interiören är elegant med individuellt inredda sovrum. Hotellet består av både lyxiga rum och separata villor.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger vid stranden Playa del Duque.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger ca 15 km från Teneriffas södra flygplats och 96 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende
Alla rum har eget badrum, satellit-tv, minibar och telefon, luftkonditionering och balkong eller terrass. Rummen inkluderar sviter och juniorsviter fördelade på 19 hus. Husen är byggda i två flyglar som går ut från hotellets nav (receptionen) i kanarisk sekelskiftesarkitektur med viktorianska och venetianska influenser.

I januari 2008 öppnades dessutom 40 separata villor designade av Pascua Ortega. De har alla privat trädgård och pool samt separat reception, butlerservice och restaurang och musikanläggning från Bang & Olufsen. Villorna upptar en yta på 50 000 m2 med en fantastisk pool och den speciella restaurangen Las Agua vars köksmästare, Salvador Gallego har en Michelin-stjärna. På begäran finns familjesviter och anslutande rum.

Mat & dryck
För den som älskar god mat finns det mycket att välja på såsom typiskt spanskt, franskt, italienskt kök eller buffé. I restaurangen Las Aguas är inte barn under 10 år tillåtna, men hotellet erbjuder barnmenyer i flera av de andra restaurangerna.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Fem pooler byggda på olika nivåer i anlagda trädgårdar som leder till stranden med eget strandcafé, solstolar, parasoller och handdukar. Ett brett utbud av vattensporter på stranden. Andra faciliteter inkluderar två tennisbanor, en squashbana, två padeltennisbanor, bastu, gym, motionsspår, bordtennis, botaniska promenader, terrängcykling, tai chi, bridge och spelrum, shoppinggalleria, frisörsalong, klubbhus och vattengymnastik. Det finns fem utmärkta golfbanor inom 10-15 minuters bilfärd från hotellet. Det finns ett exklusivt Spa- och Thalassoterapi-center i samarbete med ESPA (åldersgräns 16 år) samt lekpark och en hälsorestaurang för barn.

Lokala avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan