Costa Adeje, Teneriffa

Gran Tacande Wellness & Relax Costa Adeje

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3233 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Dream Gran Tacande ligger i Costa Adeje på södra Teneriffa och är designat för att erbjuda en exklusiv service i utvald atmosfär. Gran Tacande är ett arkitektoniskt mästerverk med en blandning av 1600-talets kolonialstil och vulkaniska naturmaterial, som ligger i direkt anslutning till den berömda stranden Playa del Duque. Hotellets fina läge, stora rum, spektakulära utsikt och uppmärksamhet på detaljer garanterar en verklig drömsemester.

Hur långt är det till närmsta strand?

Det här hotellet vetter mot stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Teneriffas norra flygplats ligger 96 km från hotellet och Teneriffas södra ligger 21 km bort.

Boende

Dream Gran Tacande består av 205 dubbelrum, 37 seniorsviter, en Imperial-svit och sex juniorsviter fördelade på ett antal separata byggnader i traditionell kanarisk kolonialstil. Den lantliga designen, de stora rummen (från 45 kvadratmeter), egna terrasser, fantastisk utsikt, rumsservice dygnet runt och lyxiga bekvämligheter erbjuder de mest krävande gästerna komfort och atmosfär. Alla sviter har bubbelbad.

Mat & dryck

Ett urval av kanariska, spanska och internationella rätter serveras i alla hotellets restauranger med olika teman. Frukostbuffé och kvällsmål i restaurang Zurron, öppen från 08:00 till 10:30 och från 18:00 till 22:00 vintertid och från 19:00 till 22:30 sommartid för alla gäster och har ett stort urval av färskpressad tropisk fruktjuice, nybakat bröd, delikata lokala och internationella ostar, yoghurt, flingor och frukt samt grillade specialiteter på beställning. Lunch- och eftermiddagssnacks serveras mellan 13:00 och 16:00 i restaurang Bocana med medelhavstema. Dessutom finns à la carte-restaurang, rumsservice dygnet runt, fylld minibar (mot extra kostnad), tropiska cocktails och gastronomiska delikatesser.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Dream Hotel Gran Tacande erbjuder två stora utomhuspooler med havsvatten (en uppvärmd), en barnpool, bubbelpool samt en tennis-/padeltennisbana. Om man vill koppla av erbjuder hotellet solstolar vid poolen, rymliga sittgrupper inomhus och utomhus, biljardsalong, internetsalong, biosalong, shoppingcentret Paris samt direkt anslutning till stranden Playa del Duque. Det finns även underhållning dagtid (dans, språkkurser, vattengympa etc.) och kvällstid.

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.