Costa Adeje, Teneriffa

Adonis Resorts Castalia-Brezos

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 183 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Den här enkla och något slitna semesteranläggningen renoverades 2002 och består av komplexen Castalia Park och Los Brezos. Den omfattar 203 lägenheter på två våningar samt en solterrass och trädgård. Vi rekommenderar detta hotell till prismedvetna semesterresenärer som vill ha en prisvärd semester nära Playa Fanabes livliga turistorter. Anläggningen ligger 1,5 km från turistorten Playa de las Americas.

Hur långt är det till närmsta strand?

Anläggningen ligger endast 500 m från sandstranden Fañabe Beach.

Avstånd från närmsta flygplats

Flygplatsen ligger 17 km från hotellet.

Boende

De mysiga lägenheterna har eget badrum, terrass eller balkong, direktvalstelefon, ett litet kök, kylskåp och kassafack att hyra. Det finns tv och för vissa kanaler tillkommer en extra avgift.

Anläggningen är inte lämplig för rullstolsbundna eftersom det finns en del trappor när man ska ta sig till rummen och till de gemensamma utrymmena.

Vid ankomsten måste gästerna betala en deposition på 60,00 euro per rum och vistelse. Beloppet återbetalas till gästen på avresedagen såvida inga extra avgifter dras av.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

I trädgården finns det två pooler, en barndel och en solterrass med solstolar och parasoller. Ytterligare fritidsaktiviteter inkluderar badtunna, bastu och gym. Det finns möjlighet att spela bordtennis, boule, biljard och dart (mot extra avgift).

Övriga tjänster

  • Reception

  • Valutaväxling

  • Restaurang

  • Bar

  • Tv-rum

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.