Callao Salvaje, Teneriffa

Blue Sea Callao Garden

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1848 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Blue Sea Callao Garden är ett enklare lägenhetshotell i Callao Salvaje, i Costa Adeje-regionen på Teneriffas sydvästkust. På det här prisvärda hotellet hittar du ett soligt poolområde med barnpool där bland annat vattengymnastik anordnas. Du kan också spela tennis, biljard och minigolf. För barnen finns en rolig lekplats. Måltiderna kan du enkelt laga i lägenheten eller äta på hotellets restaurang.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet. Lavastrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 28 km från Teneriffas södra flygplats och 95 km från Teneriffas norra flygplats.

Boende

Du bor här i rum som passar upp till tre vuxna och ett barn. Samtliga har badrum, vardagsrum, kokvrå med enklare köksutrustning och terrass.

Mat & dryck

Varje morgon serveras en frukostbuffé. Lunch och middag serveras även i hotellets restaurang. Det finns också en bar där du kan beställa lokalproducerade drycker, med eller utan alkohol.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en pool och en barnpool. Aktiviteter som erbjuds är bland annat vattengymnastik, tennis, squash, bågskytte, biljard, volleyboll, boccia, golf och minigolf. Barnen kan leka på lekplatsen. Hotellet har också ett underhållningsprogram med aktiviteter och underhållning både dag- och kvällstid.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Liknande hotell