Puerto Del Carmen, Lanzarote

Corona Mar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 143 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt lägenhetshotell i Puerto del Carmen. Här hittar ni ett lugnt poolområde med en mindre pool omgiven av solstolar och parasoll. Du bor på gångavstånd till såväl stranden som till restauranger och shopping. Alldeles intill hotellet hittar ni en mataffär, vilket passar bra eftersom varje lägenhet har egen kokvrå. In till centrala Puerto del Carmen är det 800 meters promenad.

**Observera att det finns många trappor och höjdskillnader på hotellområdet, vilket gör att vi inte rekommenderar hotellet för gäster med gångsvårigheter.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Här bor ni bara 350 meter från stranden i Playa del Carmen.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Ni bor i enkla tvårumslägenheter, med sovrum, vardagsrum och kokvrå med kokplattor, ugn, kylskåp och kaffebryggare. I lägenheterna har ni även satellit-tv och balkong eller terrass.

**Hotellets reception är öppen mellan 09.00 - 13.00 och 16.00 - 19.00.**

Mat & Dryck

Här finns en kombinerad restaurang och bar där ni kan beställa något att äta eller en läskande drink. Ni bor på gångavstånd från det lokala restaurangutbudet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en utomhuspool som omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. På hotellet kan ni även spela bordtennis eller hyra cykel och ge er ut på cykeltur.

Övriga Tjänster

  • Reception (öppen om förmiddagarna och eftermiddagarna)

  • Wifi

  • Bagageförvaring

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.