Aktuell information gällande coronaviruset
Puerto Del Carmen, Lanzarote

BelleVue Aquarius

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1709 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni bara 100 meter från den fina hamnen i Puerto del Carmen. Närmsta strand hittar ni bara 600 meter bort. BelleVue Aquarius erbjuder utomhuspool med en grundare barnsektion och en rymlig solterrass med utsikt utöver omgivningarna. Här bor ni i lägenheter med kokvrå och balkong, alternativt terrass. Här finns en restaurang som serverar buffé och två barer med uteterrass. Ni bor även nära till det lokala utbudet av barer och restaurang.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand är Chica Beach som ligger 600 meters promenad bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 10,9 km från Lanzarotes flygplats.

Boende
Här bor ni i enrumslägenheter med satellit-tv, badrum och hårfön. Alla lägenheter har kokvrå med mikrovågsugn, kylskåp och kaffebryggare.

Mat & Dryck
På hotellområdet hittar ni Mirador Restaurant som serverar måltider som buffé. Här finns även två barer med utomhusterrasser som passar perfekt för kvällsdrinken. Ni kan även välja att laga egen mat eller promenera in till centrum och utforska det lokala restaurangutbudet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns pool med en avdelad grundare sektion för barn. På hotellet kan ni även spela bordtennis, biljard och darts. Från hotellet har ni nära in till det lokala nöjeslivet.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Wifi (avgift)
- Internethörna (avgift)
- Valutaväxling
- Tvättservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.