För aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19, läs mer.

Puerto Del Carmen, Lanzarote

Barcarola

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 742 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Baracola Club i Puerto del Carmen får fina omdömen och har ett bra läge mitt i denna populära ort och bara 100 meter från stranden. På hotellet väntar en fin och rymlig pool med integrerad barnpool. Poolen är uppvärmd vintertid. Poolen och lägenheterna omges av gröna trädgårdar och skapar en tropisk känsla på hotellområdet. Lägenheterna är dessutom stora, med upp till tre rum och med kokvrå där ni hittar enkel köksutrustning så att ni kan laga egna måltider. När det gäller aktiviteter håller hotellets engelskspråkiga personal i en barnklubb.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 100 meter från Puerto del Carmens strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 8 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårumslägenheter eller trerumslägenheter. Alla lägenheter har kokvrå med kylskåp, enkel köksutrustning, mikrovågsugn, kaffebryggare, vattenkokare och brödrost. Ni har också telefon, tv, badrum och balkong/terrass. Rumstyperna är som följer: - Tvårumslägenheter (one bedroom apartments): 35 m2 stora och består av ett sovrum och ett vardagsrum med kokvrå. - Trerumslägenheter (two bedroom apartments): 46 m2 stora och består av två sovrum och ett vardasgrum med kokvrå.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang, en bar och en poolbar. I restaurangen serveras buffé.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På detta hotellet finns en pool som värms upp till runt 20 grader vintertid. Här finns också en barnpool som är integrerad i den stora poolen. På hotellets lilla sportplan kan ni spela minifotboll – eller så kan ni spela biljard, bordtennis eller boccia som finns utspritt över hotellområdet.

Övriga Tjänster

- 24-timmarsreception - WiFi (gratis i allmänna utrymmen) - Biluthyrning - Valutaväxling - Bagageförvaring - Tvättservice Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.