Puerto Del Carmen, Lanzarote

Atlantis Las Lomas

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1300 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor du i lägenhet med antingen ett eller två separata sovrum. Hotellet ligger bara 100 meter från Puerto del Carmens centrum och 150 meter från den lokala stranden. På hotellet hittar ni hela fyra vuxenpooler och två barnpooler, omgivna av solterrasser med solstolar och parasoll. Hotellet har även bar och restaurang och erbjuder ett aktivitetsprogram för barn och vuxna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor bara 150 meter från närmsta strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårumslägenhet (one bedroom apts) eller trerumslägenhet (two bedroom apts). Alla lägenheter har kombinerat vardagsrum/kokvrå, badrum och balkong eller terrass. Tvårummarna har ett separat sovrum medan trerummarna har två. Lägenheterna har bäddsoffor med extrabädd.

Mat & Dryck

Här finns en bar och en restaurang. Frukost kan förbokas hemifrån. Ni har även valet att laga era egna måltider i er kokvrå. Ert centrala läge i Puerto del Carmen gör det också enkelt att promenera in till stan för att äta eller ta en drink.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns hela fyra vuxenpooler och två barnpooler! För barnen finns även en lekplats och hotellets personal anordnar underhållning och aktiviteter flera gånger i veckan under säsong.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Wifi (avgift)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.