Puerto Del Carmen, Lanzarote

Plus Fariones Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1100 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

En kort promenad från stranden ligger ett av Puerto del Carmens mest älskade hotell – Apartments Fariones. Här bor man i prydliga lägenheter med möjlighet till att laga sin egen mat. Perfekt för alla som letar efter en avkopplande semester på Lanzarote.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger cirka 350 meter från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 10 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Välj mellan 138 lägenheter som alla inkluderar badrum, sovrum och vardagsrum. Lägenheterna är även utrustade med kokvrå och mikrovågsugn, TV, hårtork, Wi-Fi och värdeskåp (mot avgift).

Mat & dryck

Här finns en frukostrestaurang som serverar goda lokala och internationella rätter. Det finns en snackbar där man kan ta sig ett mellan mål eller mindre rätt, och om man vill äta middag så serveras detta på hotellets systerhotell som är beläget en bit bort. Om du hellre lagar din egen mat finns en matbutik i närheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Här finns en stor utomhuspool samt en mindre pool för de yngre. Mellan november och april är poolerna även uppvärmda. Här finns också ett adults-only solarium med Jacuzzi, och för de yngre anordnas roliga aktiviteter i hotellets miniklubb.

Alla som bor på hotellet får rabattkoder på det närliggande sportcentret, där man kan hyra utrustning för olika spel och sporter eller gå på gym.

Övriga tjänster

  • Pool

  • Internet

  • Barnklubb

  • Barnpool

  • Solterrass

  • Telefon

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.