Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Playa De Los Pocillos, Lanzarote

Costa Mar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 652 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Här bor ni på ett trevligt lägenhetshotell, bara 200 meter från Los Pocillos vackra sandstrand. Lägenheterna är fräscha och välutrustade och ni har tillgång till både vuxenpool och barnpool så att hela familjen kan bada utan problem. På området finns även en restaurang och en bar. Ni bor nära ett brett utbud av restauranger, caféer och barer – 1,5 km ligger Puerto del Carmens centrum.

Hur långt är det till närmsta strand?
Los Pocillos ligger 200 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 6,4 km från Lanzarotes flygplats.

Boende
Här kan ni bo i tvårumslägenhet (one bedroom apt) eller trerumslägenhet (two bedroom apt). Alla lägenheter har vardagsrum, balkong/terrass och välutrustad kokvrå med kokplattor, mikrovågsugn, kylskåp och kaffekokare. I lägenheterna finna även värdeskåp (avgift) och satellit-tv.

Mat & Dryck
Här finns en restaurang som serverar buffé till frukost och middag. Nära hotellet hittar ni även ett stort utbud av restauranger, barer och cafén.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns vuxenpool och barnpool så att hela familjen kan svalka sig. På hotellet kan ni även spela biljard och bordtennis eller delta i aktiviteter som hotellets personal anordnar. Bland annat organiserar de matcher i vattenpolo och träningsklasser som aerobics.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- WIFI (gratis i allmänna utrymmen)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.