Playa Blanca, Lanzarote

THB Tropical Island

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2785 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

THB Tropical Island är ett stort hotell i Playa Blanca på Lanzarote. Här finns en solterrass med två stora pooler, jacuzzi och flera barnpooler, varav en har två roliga vattenrutschbanor. Barnen kan också leka på hotellets vattenlekplats och busa i fontänerna! Om dagarna håller hotellets engelskspråkiga personal i aktiviteter för liten som stor och under kvällen övergår aktiviteterna i underhållning i form av shower och livemusik. Det är inte bara poolerna som är många på detta hotell – matutbudet är även det stort! Här finns en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag och två à la carte-restauranger som serverar italienskt respektive tapas och är öppet middagstid.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand heter Playa Dorada och ligger 1000 meter bort. Hotellet kör gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 32 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Här bor ni i tvårumslägenheter med separat sovrum och vardagsrum. I vardagsrummen finns extrabäddar i bäddsoffa samt kokvrå med kaffekokare, vattenkokare, kylskåp, spis och mikrovågsugn. Lägenheterna har även terrass eller balkong. Alla lägenheter har luftkonditionering under sommarsäsongen (maj till oktober).

Mat & Dryck

Detta stora hotell erbjuder tre restauranger och fyra barer. Restaurangutbudet består av huvudrestaurangen som serverar buffé, en italiensk à la carte-restaurang och en kanarisk tapasrestaurang. När ni blir törstiga finns poolbaren, sportbaren och en trevlig trädgårdsbar. I Premiumområdet finns en snackbar bara för vuxna som serverar snacks/mellanmål, samt dryck.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns massor att göra! Här finns två stora utomhuspooler och flera barnpooler. En av barnpoolerna har två små vattenrutschbanor som de yngre barnen tycker om. För barnen finns även en vattenlekplats. På hotellet finns även ett spa där ni (mot avgift) kan prova på thalassoterapi i varma pooler, eller bada bastu eller ångbastu. Självklart finns här också en jacuzzi och massor av behandlingar.

För er som vill hålla igång har hotellet ett gym, två tennisbanor, en volleybollplan och en fotbollsplan. Ni kan även delta i organiserade aktiviteter, hyra cyklar (mot avgift) eller testa på dykning (mot avgift). Hotellets engelskspråkiga personal håller i aktiviteter om dagarna och i underhållning om kvällarna. För barnen organiserar de en internationell barnklubb.

Övriga Tjänster

  • 24-timmarsreception

  • WiFi (mot avgift, ca 3 euro per halvtimme med reservation för ändringar)

  • Tvättservice

  • Snabbköp

  • Varuautomat (dryck och snacks)

  • Valutaväxling

  • Bagageförvaring

  • Biluthyrning

  • Cykeluthyrning

  • Hiss

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.