Playa Blanca, Lanzarote

Elba - Lanzarote Royal Village Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3076 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Elba - Lanzarote Royal Village Resort passar perfekt för en avkopplande familjesemester. Här hittar du ett stort, härligt poolområde med lagunformade pooler, vattenrutschbanor och vattenfall. Hotellet har en bufférestaurang som serverar internationella rätter och ett stort utbud av nöjen för både stora och små. Hotellets yngre gäster kan delta i barnklubbens roliga aktiviteter, medan de vuxna kan spela tennis eller njuta av avkopplande behandlingar på hotellets thalassospa. Dessutom avgår en gratis buss till stränderna i Playa Blanca.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Du bor här i bekväma sviter med luftkonditionering, takfläkt, tv, internet, minibar, kaffe- och tefaciliteter, hårtork och värdeskåp. Du kan också välja att bo i Elba Magic Kids Rooms som är designade speciellt för familjer med sagomålningar på väggarna. Dessa passar upp till två vuxna och två barn.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang, Yaiza, serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Rätterna är internationella och show cooking erbjuds även. Det finns även två andra restauranger med franska och internationella rätter samt att du kan beställa drycker i lobbybaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har ett stort poolområde med lagunliknande pooler med både sötvatten saltvatten. Här finns också vattenrutschbanor, vattenfall och en barnpool. Runt omkring på solterrassen finns parasoll, solstolar och balinesiska solsängar. Du kan också spela bland annat tennis, fotboll, boule och volleyboll. Du kan även träna på gymmet, där det finns möjlighet att boka en personlig tränare. I hotellets thalassospa erbjuds massage och olika behandlingar. För barnen finns en miniclub (för barn i åldrarna 4 – 7 år), en maxiclub (8 – 12 år) och en teenieclub (13 – 18 år). En gratis buss går också till stränderna i Playa Blanca. Kostnadsfritt internet erbjuds över hotellområdet.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Cykeluthyrning

  • Internet

  • Tvättservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.