Playa Blanca, Lanzarote

Caybeach Sun

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1939 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Caybeach Sun på Lanzarote garanterar en härlig semester för hela familjen. Här finns en barnpool med flera roliga rutschbanor som de yngsta lär uppskatta och tre vuxenpooler varav en är inomhuspool i hotellets relaxcenter. Alla utomhuspooler är uppvärmda under vintermånaderna vilket innebär att här alltid finns badmöjligheter, även när vädret är mildare. På hotellet finns också ett flertal aktiviteter och sportmöjligheter så att ni inte blir uttråkade.

Cay Beach Sun ligger i Playa Blanca på Lanzarote. Här bor ni i en lugn semesterort med vackra stränder och fina promenadstråk kantade av restauranger och barer. Centrum av orten ligger 1,2 km bort från hotellet – ungefär 15 minuters promenad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 800 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Lanzarotes flygplats ligger cirka 28 km från hotellet.

Boende

På Cay Beach Sun bor ni i ljusa lägenheter med ett eller två sovrum. Alla lägenheter har vardagsrum och en enkel kokvrå som kan användas för lättare matlagning (mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost). Ni har badrum med badkar och dusch, terrass/balkong, hårfön, telefon, satellit-tv och värdeskåp. Luftkonditionering kan köpas till för 210 kronor/vecka plus deposition på 120 kronor.

Mat & Dryck

Här kan ni välja att bo med självhushållning, frukost, halvpension eller All Inclusive. Hotellet har en restaurang där ni äter buffé. Här finns även en snackbar, en pool bar och en disco bar.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellområdet hittar ni två utomhuspooler och en barnpool (också utomhus) med mindre vattenrutschbanor. Här finns även ett relaxcenter för vuxna gäster med en härlig inomhuspool samt bastu, gym och jacuzzi. För barnen finns lekplats och en engelsktalande barnklubb som hotellets personal håller i. De håller även i andra aktiviteter och underhållning de flesta dagar. På hotellet finns möjlighet att spela volleyboll och mot en avgift kan ni även spela tennis.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Tvättstuga

  • Internet (gratis hörna i receptionen/wifi finns mot avgift)

  • Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.