Matagorda, Lanzarote

Sol Lanzarote

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 6817 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett fyrstjärnigt hotell precis vid stranden i Matagorda på Lanzarote. Familjevänliga Sol Lanzarote har tre pooler varav en är barnpool. En av dessa är också uppvärmd under vintern. För barnen finns även en äventyrspark med klättervägg och trampolin samt två olika internationella barnklubbar, en för barn mellan fem till sju år och en för åtta- till tioåringar. För äldre gäster erbjuder hotellet faciliteter som gym och möjlighet att få massage. Hela familjen kan ta del av hotellets underhållningsprogram. När det gäller mat erbjuds här en bufférestaurang (med en familjen Flinta-inspirerad barnsektion) och en à la carte-restaurang. Hotellet har också ett eget litet snabbköp.

Matagorda är en relativt lugn semesterort på Lanzarote. På Sol Lanzarote bor ni 300 meter från ortens restauranger, barer och affärer. Ni har 4 km in till större orten Puerto del Carmen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 5,4 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Här kan ni välja mellan att bo i rum eller i tvårumslägenhet med självhushållningsfaciliteter. Alla boendealternativ har luftkonditionering (beroende på utomhustemperatur), TV, badrum med dusch/bad, hårfön och balkong eller terrass. Tvårumslägenheterna har även separat sovrum och vardagsrum, bäddsoffa, kokvrå med kylskåp, vattenkokare, brödrost och mikrovågsugn.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang med en barnsektion med familjen Flinta-tema. Hotellet har också en à la carte-restaurang med havsutsikt och en poolbar som serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns tre pooler, varav en är barnpool. Badhanddukar erbjuds. Hotellet har också tennisplaner och ett gym.

Hotellets barnklubb, som är öppen under högsäsongen, har ett underhållningsprogram där barnen blir indelade i åldersgrupperna 5 – 7 år och 8 – 10 år. Aktiviteterna och underhållningen är anpassade till respektive åldersgrupp. Här finns även ett äventyrsland med trampolin och klättervägg. Barnen har även lekplats.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WIFI (avgift)

  • Parkering

  • Badhanddukar

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

  • Cykel-/biluthyrning

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.