Costa Teguise, Lanzarote

Vitalclass Lanzarote Sport Wellness Resort

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1609 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell är optimalt för er som är ute efter en härlig träningssemester! På Vitalclass Lanzarote bor ni i moderna lägenheter med tillgång till en mängd träningsmöjligheter. Ni kan bland annat gå på gym, delta i träningsklasser som spinning och aerobics och prova olika sporter. För er som vill pressa er själva finns ett cyklings-bootcamp på hotellet – då är ni ute och cyklar runt Lanzarote varje dag i en hel vecka! På ett hälsohotell kan ni ju däremot inte bara vara igång. Därför erbjuder Vitalclass Lanzarote även ett välutrustat spa med bland annat pool, jacuzzi och olika behandlingar. Här bor ni på ett hotell som fokuserar på välmående. På området hittar ni självklart även ett härligt poolområde, samt en egen restaurang.

För er som vill ta med barnen har hotellet miniklubb (4-12 år), lekplats och barnpool!

*För att delta i hotellets cyklings-bootcamp behöver man boka det innan ankomst, via hotellets hemsida.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor cirka 2 km från Las Cucharas-stranden. Promenerar ni tar det cirka 25 minuter.

Avstånd från närmsta flygplats

Lanzarotes flygplats ligger cirka 14,5km från hotellet.

Boende

Här bor ni i moderna lägenheter med egen balkong/terrass. Ni har sovrum, vardagsrum, kök och badrum. I lägenheterna hittar ni även tv, luftkonditionering (beroende på säsong) och ett värdeskåp (mot avgift). Vid förfrågan kan hotellet även ställa in en spjälsäng på rummet (barnet räknas som en extra person).

Mat & Dryck

Hotellet har en egen restaurang som heter La Carabella. Här erbjuds internationella bufféer lagade med lokala produkter. Det kanariska köket är känt för fisk och det är något man kan vänta sig inne på La Carabella. Hotellet har även en snackbar som heter La Coleta och en bar (som blir klubb på sena kvällar) som heter La Maraca.

All Inclusive på Vitalclass Lanzarote

AI-programmet består av frukost (07:45-10:30), lunch (13:00-15:00) och middag (19:00-21:30). Måltiderna serveras som buffé med showcooking. Varma och kalla snacks finns tillgängliga från 13:00-17:00 (varma till 16:00) från snackbaren La Goleta. Fika med te/kaffe och kaka serveras 16:00-17:00. Drycker kan ni beställa från de olika hotellbarerna enligt deras öppettider. Mellan 19:00-24:00 erbjuds en gratis cocktail i discobaren La Maraca.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På Vitalclass Lanzarote finns massor att göra för liten som stor. Sportutbudet består bland annat av volleyboll, tennis, boule och bågskytte. På hotellet finns även ett välutrustat gym, samt gymklasser som spinning och aerobics. Hotellet håller i dyklektioner i poolen en gång i veckan och på hotellets hemsida kan man boka in sig på ett cykel-bootcamp där man cyklar över olika delar av ön. På hotellets spa kan man simma i en motionspool (inomhus, 25 m), prova på thalassoterapi eller få andra behandlingar. Här finns även bastu, turkiskt bad och jacuzzi. När ni bor med All Inclusive ingår spas faciliteter (avgift kan tillkomma för behandlingar).

Hotellet håller i underhållning för att komplettera alla sportaktiviteter. Exempelvis hålls det i live-musik och disco.

För yngre gäster finns miniklubb, barnpool, lekplats och daglig underhållning.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Cykeluthyrning

  • Internet (i rummen mot avgift)

  • Barnstolar

  • Tvättservice

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.