Costa Teguise, Lanzarote

Santa Rosa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2722 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

I det familjevänliga området Costa Teguise ligger det omtyckta lägenhetshotellet Santa Rosa. Här bor du i ljusa, rymliga lägenheter med kokvrå och balkong eller terrass. Du kan välja att äta dina måltider på bufférestaurangen eller den populära á la carte-restaurangen som erbjuder hälsosamma rätter. Du kan spendera dagarna på det soliga poolområdet och för barnen finns en egen barnpool. Minigolf och bowling erbjuds även samt att ett roligt lekrum finns för de yngsta gästerna.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 1 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 14 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Du bor här i lägenheter med ett eller två sovrum. Samtliga har ett vardagsrum med bäddsoffa, en kokvrå samt balkong eller terrass. Alla är utrustade med tv, telefon och värdeskåp.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras internationella rätter i bufféform till frukost och middag. Du kan också besöka á la carte-restaurangen som är inriktad på hälsosamma rätter och du kan där njuta av en balanserad frukost, lätta luncher och proteinshakes. Det finns också en poolbar där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler och två inomhuspooler, inklusive en träningspool och en separat barnpool. Simskola, bowling och minigolf erbjuds. Det finns även ett lekrum för barnen. Personalen i receptionen hjälper dig gärna att planera utflykter i området och biluthyrning erbjuds också.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biloch cykeluthyrning

  • Internet

  • Bagageförvaring

  • Rumservice

  • Värdeskåp

  • Utflyktsdisk

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.