Costa Teguise, Lanzarote

Los Zocos Impressive Lanzarote

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 4142 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Los Zocos Impressive Lanzarote är ett fyrstjärnigt lägenhetshotell i Costa Teguise – bara en kort promenad från den fina Las Cucharas-stranden. Dessutom bor ni bara 100 meter från ortens butiker, restauranger och barer. Det praktiska läget tillsammans med hotellets faciliteter är en vinnande kombination. Här hittar ni två poolområden – ett som är lugnt och ett annat som är mer livligt. Allt som allt finns här fem pooler att svalka sig i, varav två är för barn. Vid det livligare poolområdet ligger poolbaren där det serveras dryck, snacks och glass. Hotellet har även två restauranger som serverar buffé, en musikbar och en cocktailbar. För barn finns en hotelldriven, internationell och engelskspråkig barnklubb.

Costa Teguise är en fin turistort på Lanzarote, med flera fina och barnvänliga stränder. Vattenparken Costa Teguise Aquapark är dessutom ett perfekt utflyktsmål för badälskare i alla åldrar.

Hur långt är det till närmsta strand?

Las Cucharas-stranden ligger bara 100 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

På detta hotell tvårums- eller trerumslägenhet! Tvårummarna består av ett sovrum och ett vardagsrum, medan trerummarna har två sovrum, samt vardagsrum. Alla lägenheter har kokvrå med kokplattor och kylskåp. Hotellet är uppdelat i olika områden, och lägenheterna i det som kallas ”fish area” finns även ugn i kokvrån – de lägenheter som ligger i ”octopus area” eller ”dolphin area” har istället mikrovågsugn. I alla lägenheterna finns förutom kokvrån balkong, satellit-tv, värdeskåp, kylskåp, bäddsoffa, telefon samt te och kaffe.

Mat & Dryck

Hotellet har två restauranger som båda serverar buffé. Här finns även en poolbar, en musikbar och en cocktailbar. När ni bor med All Inclusive ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé, samt dryck (lokala märken), snacks och glass.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns hela 5 pooler, uppdelade på två poolområden. Det ena poolområdet är lugnt medan det andra är mer livligt. 2 av poolerna är barnpooler. Bada i poolerna är bara en av många aktiviteter ni kan ägna er åt. På hotellet kan ni även spela fotboll, strandvolleyboll, tennis, minigolf, bordtennis och vattenpolo. För barnen finns ett lekområde, en barnklubb (ålder 4+) och ett minidisco så att även de små har massor att göra. Om kvällarna erbjuds underhållning i form av karaokekvällar, shower och olika tävlingar. I hotellrestaurangen El Boulevard bjuds det även på livemusik under deras temakvällar.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (avgift)

  • Internethörna (avgift)

  • Tvättservice (avgift)

  • Snabbköp

  • Valutaväxling

  • Cykeluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.