Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer

Costa Teguise, Lanzarote

Lanzarote Paradise

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1237 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Här bor ni på ett enkelt men omtyckt hotell med en stor utomhuspool och en separat barnpool. Lanzarote Paradise är ett prisvärt och familjevänligt alternativ som ligger en bit bort från det pulserande vimlet i Costa Teguise. In till Las Cucharas-stranden kör hotellet en gratisbuss vilket gör att ni enkelt kan balansera era dagar mellan avslappning på hotellet och härligt svalkande dopp i havet. Ni bor i lägenheter med kokvrå så att ni kan laga egen mat. I hotellets bar serveras också frukost à la carte fram till lunchtid och sedan serverar de pizzor som ni kan välja att ta med er till lägenheten.

Hur långt är det till närmsta strand?

Ni bor 2 km från den fina sandstranden Las Cucharas. Hotellet kör gratisbuss ner till stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 13,5 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Ni bor i tvårumslägenheter eller trerumslägenheter med balkong, vardagsrum och ett respektive två sovrum. Ni har en kokvrå med kokplattor, kylskåp, kaffebryggare, mikrovågsugn och vattenkokare. Mot avgift kan ni även använda tv:n.

Mat & Dryck

Här finns en bar som serverar frukost à la carte fram till lunchtid varje dag. Efter det börjar de servera pizza som ni kan ta med er hem till er lägenhet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns en stor pool som omringas av en solterrass med solstolar och parasoll. Barnen har en egen barnpool och en lekplats.

Övriga Tjänster

  • Reception

  • Internethörna (avgift)

  • Strandbuss

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.