Costa Teguise, Lanzarote

H10 Suites Lanzarote Gardens

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3310 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjevänliga H10 Suites Lanzarote Gardens ligger i den populära turistorten Costa Teguise på Lanzarote. Här kan du koppla av på den soliga terrassen vid poolen, spela tennis eller koppla av med härliga spabehandlingar. Barnen kan leka på den roliga vattenlekplatsen som är utformad som ett piratskepp med små vattenrutschbanor, bada i barnpoolen eller delta i barnklubbens olika aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 241 sviter, lägenheter och bungalower. Samtliga har luftkonditionering, tv, internet, vattenkokare, kaffekokare och hårtork. Familjesviter passar upp till tre vuxna och ett barn. Dessa består av ett sovrum, badrum, vardagsrum med kokvrå samt en balkong eller terras med utsikt mot trädgården. Tvårumslägenheter och Daisylägenheter passar större familjer med två vuxna, fyra barn och ett spädbarn. Det finns även bungalower som fördelade runt om i trädgården och dessa har två våningar samt två terrasser.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive och show cooking erbjuds också. Det finns även två barer, varav en poolbar, där du kan beställa snacks och olika sorters drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två pooler, en barnpool och en vattenlekplats i form av ett piratskepp med fem mindre vattenrutschbanor. På hotellområdet finns också två lekplatser, en solterrass, en multisportbana och en tennisbana. På Despacio Beauty Centre kan du bada bastu samt njuta av massage och olika behandlingar. Underhållningsprogrammet The Dasiy Club anordnar aktiviteter och underhållning för alla åldrar. Babyklubben passar spädbarn i åldrarna 6 månader till 3 år, Miniklubben barn som är 4 – 8 år, Juniorklubben 9 – 12-åringar samt att Tonårsklubben passar tonåringar över 13 år. Den sistnämnda är endast öppen under skollov. Förändringar i programmet kan förekomma beroende på säsong. Internet är tillgängligt kostnadsfritt över hela hotellområdet.

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.