Costa Teguise, Lanzarote

El Trebol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2011 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

El Trebol är ett familjevänligt All Inclusive-hotell i den populära turistorten Costa Teguise på Lanzarote. Här finns en stor utomhuspool och ett litet vattenland där barnen kan roa sig med små vattenrutschbanor och fontäner. Ni bor i tvårumslägenheter med kokvrå och möblerad terrass. Hotellet har en bufférestaurang som serverar frukost, lunch och middag, samt en poolbar som serverar dryck, glass och snacks. På hotellet kan ni ägna er åt aktiviteter som volleyboll, vattenpolo och bordtennis. Hotellets värdar håller i ett minidisco för barn och senare på kvällen på liveshower.

Costa Teguise är en fin semesterort på Lanzarote där ni hittar flera fina stränder och en lång strandpromenad med massor av restauranger och butiker. För barnfamiljer rekommenderas Costa Tequise Aquapark – en vattenpark med massor av vattenrutschbanor. Orten har även en 18-hålsgolfbana för den som vill ägna sig åt det.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 450 meter från Las Cucharas-stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 15 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

På hotell El Trebol bor ni i tvårumslägenheter med sovrum med två tvillingsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa. I lägenheterna har ni även badrum, möblerad terrass, telefon och kokvrå med kokplattor, ugn, vattenkokare, brödrost och kaffebryggare. Mot avgift finns satellit-tv, värdeskåp och fläkt.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang som serverar frukost, lunch och middag som buffé och en poolbar (öppet 10-18) som serverar dryck, glass och snacks. I All Inclusive-utbudet ingår alla måltider, samt glass, snacks och dryck från poolbaren. Snacks börjar serveras efter lunch. Hotellet har även en showbar som är öppen 18-23:30. All Inclusive gäller till kl 23.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en stor utomhuspool för vuxna och ett litet vattenland för barn med små vattenrutschbanor och fontäner. På hotellet kan ni även spela volleyboll, vattenpolo och bordtennis. Hotellets personal anordnar liveshower om kvällarna och minidisco för barnen.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • WiFi (i receptionen)

  • Valutaväxling

  • Tvättservice

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.