Costa Teguise, Lanzarote

Bluebay Lanzarote

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3975 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Det nyrenoverade hotellet Bluebay Lanzarote består av låga, kalkstensvita hus och du bor i rymliga, moderna rum med stor balkong eller terrass. I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform och i de tre barerna kan du beställa svalkande drycker. På det soliga poolområdet finns en pool och en separat barnpool för de yngre gästerna. Du kan också spela tennis, träna på gymmet eller koppla av med massage på hotellets spa. **Observera att hotellets spa är stängt för renovering tills vidare.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 16 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Du bor här i rymliga och modernt inredda rum. Samtliga har luftkonditionering, tv och en stor, möblerad balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform och showcooking erbjuds också. Du kan även besöka loungebaren, poolbaren och diskobaren där du kan beställa såväl cocktails som alkoholfria drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en stor solterrass med en pool och en separat barnpool. Runt omkring på terrassen finns parasoll och solstolar. Du kan spela tennis, fotboll, basket, squash och bordtennis. Det finns även ett gym samt ett spa med jacuzzi, bastu, turkiskt bad, ispool och massage.

Övriga tjänster - 24-timmarsreception - Luftkonditionering - Cykeluthyrning - Valutaväxling - Tvättservice - Bagageförvaring - Minilivs - Rumservice - Värdeskåp Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.