Costa Teguise, Lanzarote

Barcelo Lanzarote Playa

Läs mer om hotellet

Översikt

Barcelo Lanzarote Playa är ett familjeorienterat All Inclusive-hotell i utkanten av turistorten Costa Teguise. Här finns tre utomhuspooler, varav en uppvärmd vuxenpool, och två barnpooler. På detta hotell behöver ni aldrig ha tråkigt utan ni varvar enkelt avslappning med aktiviteter som minigolf och squash. För barn finns en internationell engelskspråkig barnklubb och en lekplats. Då och då håller hotellets animationsteam i kvällsunderhållning för liten som stor. Hotellet har både en bufférestaurang och en à la carte-restaurang och i All Inclusive-paketet ingår buffémåltider, snacks och dryck. Hotellet ligger på 2 km avstånd från Costa Teguise centrum.

Costa Teguise är en fin semesterort på Lanzarote där ni hittar flera fina stränder och en lång strandpromenad med massor av restauranger och butiker. För barnfamiljer rekommenderas Costa Tequise Aquapark – en vattenpark med massor av vattenrutschbanor. Orten har även en 18-hålsgolfbana för den som vill ägna sig åt det.

Hur långt är det till närmsta strand?

Här bor ni precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 12 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Här bor ni i familjerum eller tvillingrum med luftkonditionering, satellit-tv, hårfön, badrum och balkong. Familjerummen består av ett sovrum och två extrasängar i vardagsrumsutrymmet.

Mat & Dryck

Här finns en bufférestaurang och en à la carte-restaurang. När ni bokar All Inclusive ingår måltiderna som buffé, samt snacks och dryck.

**På julafton och nyårsafton serveras en galamiddag i hotellets restaurang.**

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Här finns tre utomhuspooler, varav en är uppvärmd vuxenpool, och två barnpooler. På hotellområdet kan ni ägna er åt aktiviteter som minigolf, squash, gym och minifotboll. För barnen finns en internationell, engelskspråkig barnklubb som anordnar barnanpassade aktiviteter.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Internet (avgift)

  • Tvättservice

  • Valutaväxling

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.