Arrecife, Lanzarote

Arrecife Gran Hotel & Spa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3282 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Arrecife Gran Hotel & Spa ligger vackert beläget precis vid den populära El Reducto-stranden. Det lyxiga hotellet erbjuder bekvämt inredda rum och sviter, varav de sistnämnda erbjuder havsutsikt. Måltiderna äter du i bufférestaurangen eller i á la carte-restaurangen på takvåningen. Du kan koppla av med ett dopp i inomhuspoolen eller njuta av behandlingar och massage på hotellets exklusiva spa.

**Hotellet har ingen åldersgräns, men rekommenderas inte för barn.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger precis vid stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 6 km från Lanzarotes flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 160 standardrum, dubbelrum och sviter. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, minibar och värdeskåp. Sviterna har också havsutsikt. Rum som är anpassade för gäster med rörelsesvårigheter erbjuds även.*

*Vänligen kontakta vårt kundserviceteam om du vill boka ett av dessa, så vi kan försäkra oss om att de passar dina eller ditt resesällskaps behov.

Mat & dryck

I hotellets huvudrestaurang serveras rätter i bufféform. På översta våningen finns också en á la carte-restaurang och du kan beställa såväl varma som kalla drycker i caféet och poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en inomhuspool och ett spa med jacuzzi, turkiskt bad, bastu, massage och olika behandlingar. Kostnadsfritt internet är tillgängligt över hela hotellområdet. Tack vare det centrala läget hittar du även ett stort nöjesutbud i närheten.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Rumservice

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.