San Agustin, Gran Canaria

Marinasol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 254 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Marinasol är hotellet för er som verkligen vill njuta av semestern i lugn och ro och i sällskap av varandra. Hotellet har en vuxen atmosfär och ligger i den lilla fiskebyn Playa del Aguila, med bara 5 minuters promenad till stranden. På hotellet hittar ni en uppvärmd utomhuspool och en härlig spa-avdelning med inomhuspool, bastu och jacuzzi. Här finns även en à la carte-restaurang där ni kan äta gott. Alla lägenheter har kokvrå, vilket innebär att ni kan laga enklare rätter på rummet.

Här bor du i lugna Playa del Aguila, strax utanför San Agustin. Här hittar du vackra små lavastränder och ett par restauranger. Resmålet är perfekt för en avkopplande semester utan stim och stoj. Här finns en strandpromenad som sträcker sig till grannorterna San Agustin och Bahia Feliz – hit tar ni en härlig promenad.

***HOTELLET VÄLKOMNAR ENDAST GÄSTER ÖVER 13 ÅR***

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 300 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Las Palmas flygplats ligger 24 km från hotellet.

Boende
Lägenheterna har stor balkong och ni bor med sovrum, vardagsrum, kokvbrå och badrum. Ni har även luftkonditionering, tv och telefon. Mot avgift kan man få internetuppkoppling via modem. Rummen städas 5 dagar/vecka.

Mat & Dryck
För en middag på "stan" rekommenderar vi restaurang Bamira direkt ovanför Marina Sol. Här har värdparets kreativitet och inspiration från deras många resor runt om i världen fått löpa fritt – detta märks i köket, på det sätt som maträtterna serveras på, men också i konsten på väggarna.

Sport, Faciliteter & Aktiviteter
Spa-avdelningen på Marina Sol har inomhuspool och jacuzzi att koppla av i, det finns även möjlighet att boka massage eller att ta ett bastubad. Ute på solterrassen ligger den uppvärmda poolen, omgiven av solsängar och skuggande parasoller.

Strandpromenaden lockar också till sköna promenader längs med havet till Bahia Feliz som ligger nästgårds eller till San Agustin som ligger runt udden åt andra hållet. Njut av solen och värmen på stranden, ta ett eftermiddagsdopp i havet eller varför inte hälsa på de lokala fiskarna som har sina enkla träskjul här vid Playa Aguila.

Övrigt
- 24-timmarsreception
- WiFi (mot avgift, i receptionen)
- Värdeskåp (avgift)
- Tvättmaskin och torktumlare (avgift)

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan