Puerto Rico, Gran Canaria

Terraza Amadores

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 440 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Terraza Amadores är ett fint lägenhetshotell med bra läge i Amadores. Ni bor bara en kort promenad den fina Amadores-stranden och ortens nöjen. Ni bor i välutrustade och rymliga lägenheter, med balkong och kokvrå. På hotellet finns en livsmedelsbutik där ni kan handla det mesta som behövs för att laga enklare måltider. Ni kan välja att boka Bed & Breakfast – då ingår frukostbuffé serverat i hotellets frukostmatsal. Hotellet har vuxenpool och barnpool. Vid poolen ligger en bar där ni kan köpa dryck och snacks. WiFi finns på hotellet, mot en extra kostad.

Amadores är en trevlig men liten ort på Gran Canaria, känd för sin fina barnvänliga sandstrand som hör till Gran Canarias mest omtyckta. Vid stranden ligger även restauranger, cafén och barer med uteserveringar. Du tar dig enkelt in till den större orten Puerto Rico med lokalbuss eller taxi för shopping och nöjen.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 400 meter från Amadores fina sandstrand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 50 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor ni i fräscha lägenheter, med bra självhushållningsfaciliteter. I lägenheternas kokvrå hittar ni kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, brödrost och kaffebryggare.

Mat & Dryck

Ni bor i lägenheter med egen kokvrå så att ni kan laga egen mat. Matvaror kan köpas inne på livsmedelsbutiken som ligger på hotellområdet. Ni kan välja att boka till frukost (Bed & Breakfast). Då serveras frukostbuffé varje morgon. Hotellet har en poolbar som serverar dryck och snacks.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en vuxenpool som värms upp under vinterhalvåret (november-mars) och en barnpool med 40 cm djup. Hotellet erbjuder inga organiserade aktiviteter. För yngre barn finns här ett mindre lekområde inomhus med leksaker.

Övriga Tjänster

  • WiFi (mot kostnad i receptionen)

  • Cots (på förfrågan)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.