Puerto Rico, Gran Canaria

Servatur Puerto Azul

Läs mer om hotellet

Översikt

Servatur Hotel Puerto Azul är ett välkomnande familjehotell där både föräldrar och barn trivs. Här finns ett stort poolområde med separat barnpool och stranden hittar du en kort promenad bort. Du kan bo med All Inclusive och måltiderna serveras i hotellets bufférestaurang. Här finns också en barnanpassad buffé för de yngre gästerna. Barnen kan också delta i barnklubbens roliga aktiviteter eller leka på lekplatsen. Precis vid hotellet finns en busshållplats så du enkelt kan göra utflykter i området och om du är golfintresserad finns en golfbana 10 km bort.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 200 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 52 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Du kan här välja mellan att bo i dubbelrum, familjerum, tvårumslägenheter eller juniorsviter. Samtliga har tv, värdeskåp och internet. Juniorsviterna har även luftkonditionering.

Mat & dryck

I hotellets restaurang, Sunrise, serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. En barnanpassad buffé finns för hotellets yngre gäster och show cooking erbjuds också. I hotellets två barer kan du beställa snacks och drycker.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På hotellet solterrass finns en pool och en separat barnpool. Runt omkring på terrassen finns parasoll och solstolar. Här finns också en tennisbana, en multisportbana och ett spelrum. Barnen kan leka på lekplatsen eller delta i barnklubbens aktiviteter. För den golfintresserade finns en golfbana 10 km från hotellet.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Valutaväxling

  • Bankomat

  • Parkering

  • Internet

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.