Puerto Rico, Gran Canaria

Servatur Hotel Puerto Azul

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 2033 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Puerto Azul är ett välkomnande familjehotell där både föräldrar och barn trivs. Här finns ett stort poolområde med separat barnpool och ni bor bara 1 km från den vackra Amadores-stranden!

**Vänligen observera att ledstängerna kommer att bytas ut i vissa delar av hotellet mellan den 23/4 och 21/5 2018. Under den här tiden kommer områdena att stängas av så gäster kommer inte att påverkas nämnvärt av arbetet. Vidare kommer en plattform att installeras vid poolområdet mellan 16/4 och 4/5 2018. Området kommer också att stängas av, så minimala störningar är att vänta.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Amadores ligger 1 km från hotellet och Puerto Ricos strand ligger 1,5 km därifrån.

Avstånd från närmsta flygplats
Las Palmas flygplats ligger 50 km bort.

Boende
Här bor ni i snygga lägenheter med balkong eller terrass. Lägenheterna har en kokvrå med kokplattor, brödrost, mikrovågsugn och kylskåp. Ni har även TV, telefon och fläkt. Värdeskåp finns att hyra.

***Studiorna/enrumslägenheterna har INTE självhushållningsfaciliteter***

Mat & Dryck
På Puerto Azul finns två restauranger där ni kan äta goda lokala, spanska och internationella rätter. Ni kan välja att bo med All Inclusive. Då ingår:
- Frukost, lunch och middag serverade som buffé
- Snacks mellan 13-15
- Glass mellan 10-18
- Fika 16:30-19:00
- Dryck 10-23

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Här finns två härliga poolområden, ett där det finns barnpool och ett på en separat terrass bara för vuxna. Hotellet erbjuder underhållning samt lekplats och miniklubb för barnen. Ni kan även spela minigolf, tennis, bordtennis eller biljard. Hotellet erbjuder även ett ”connectivity area” där gäster kan surfa, ladda sina telefoner/plattor, spela videospel eller gå på bio.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Parkering
- Uttagsautomat
- Snabbköp

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan