Puerto Rico, Gran Canaria

Montesol

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 39 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Montesol är ett enklare, trivsamt lägenhetshotell som ligger en kort promenad ifrån stranden i Puerto Rico. Det är ett prisvärt alternativ för dig som föredrar läge framför lyx. Centrum ligger endast 600 meter bort, där du bland annat hittar välbesöka shoppingcenter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 49 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i ljusa tvårumslägenheter (ungefär 37 kvm) med sovrum, vardagsrum och kokvrå. Där finns även tillgång till kylskåp, mikrovågsugn, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare. Samtliga lägenheter passar 2 – 4 personer och alla har balkong eller terrass. Städning sker 5 dagar/vecka.

I och med hotellets centrala läge så kan det i högsäsong förekomma en del ljud från närliggande barer och restauranger vilket kan uppfattas som störande. Det kan också vara värt att notera att det är trappor och nivåskillnader i området.

Mat & Dryck

Du kan här laga här din egen mat i lägenheten, eller utforska den mängd av matställen som ligger inom promenadavstånd från hotellet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en sötvattenpool utomhus med en grundare del (80 cm djup). Inga aktiviteter erbjuds, men i och med hotellets centrala läge så finns ett stort nöjesutbud i närområdet.

Övriga Tjänster

  • Gratis parkering

  • Bagageförvaring

  • Internet (mot avgift)

  • Dryckesautomater

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.