Puerto Rico, Gran Canaria

Nido del Aguila

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1120 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Lägenhetshotellet Nido Del Aguila ligger på en sluttning med utsikt över den populära turistorten Puerto Rico på Gran Canaria. Här bor du 2.5 km från livliga Puerto Rico och bara 5 minuter från ett stort shopping- och underhållningscenter. På området finns 2 pooler omgivna av solstolar där ni kan ligga och ta det lugnt.

Vänligen observera att hotellet ligger på en höjd och rekommenderas inte för resenärer med gångsvårigheter.

**Vänligen observera att en deposition behöver erläggas vid ankomst, och kommer att återbetalas vid vistelsens slut om inga skador skett.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2,5 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 52 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i tvårumslägenheter på ungefär 38 kvm. Alla lägenheter har tv, telefon, internet, kokvrå med kylskåp och mikrovågsugn, samt balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaraung serveras frukost, lunch och middag i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Du kan också beställa snacks, bakverk och såväl varma som kalla drycker. Det finns också ett minilivs om du föredrar att laga dina egna måltider i lägenheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har två utomhuspooler med grundare del för barnen. Runt omkring finns en solterrass med parasoll och solstolar. Internet finns tillgängligt mot en avgift. Nere på stranden som ligger 2.5 km kan du prova på olika vattensporter. För den shoppingsugne ligger ett köpcenter bara 200 meter bort.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Biluthyrning

  • Tvättservice

  • Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.