Puerto Rico, Gran Canaria

Lara Apartments - Adults Only

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 0 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Beläget i ett lugnt men populärt område i Puerto Rico. Lara apartments erbjuder en avkopplande semester med liv och rörelse i Puerto Ricos centrum alldeles i närheten. Lara apartments ligger bara en kort bussresa från den stora stranden och Amadores. Det internationella köpcentret med barer, restauranger, butiker och tennis- och squashbanor ligger inom nära räckhåll. Det finns utmärkta vattensportfaciliteter i närheten. Den populära turistorten Playa del Ingles ligger 10 km bort och kan nås med buss.

**Vänligen observera att detta är ett vuxenhotell som endast välkomnar gäster över 18 år.**

Avstånd från närmsta flygplats
Anläggningen ligger ca 40 km från flygplatsen.

Boende
Boendet består av 44 lägenheter, var och en med eget badrum och dusch, pentry, vardagsrum och balkong eller terrass. Alla lägenheter har betal-tv, telefon och kassafack att hyra.

Mat & dryck
Anläggningen erbjuder flera alternativ när det gäller mat: Endast rum (mat kan köpas både på och utanför anläggningen), självhushåll, bed and breakfast och halvpension. Alla måltider serveras på Nido del Aguila som ligger bredvid hotellet. Frukost: 9.00-11.00, lunch: 13.00-14.30, middag: 18.30-21.00.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning
Anläggningen har en pool som ligger bland vackra trädgårdar med solstolar och parasoller. Kostnadsfritt internet finns i allmänna utrymmen.

Övriga tjänster
- Vuxenhotell 18+
- Internet
- Valutaväxling
- Minilivs

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan