Aktuell information och reseuppdateringar gällande COVID-19 (Coronavirus). Läs mer
Puerto Rico, Gran Canaria

Laguna Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 34 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
Om du är ute efter ett boende med centralt läge så passar Laguna Apartments dig perfekt. Det här enklare lägenhetshotellet ligger nämligen endast 200 meter från centrala Puerto Rico, där du hittar en mängd med restauranger, shoppingställen och barer.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 48 km från Las Palmas flygplats.

Boende
Du bor här i enklare lägenheter med mindre kök utrustat med bland annat kylskåp, brödrost och mikrovågsugn. Alla lägenheter har även en stor terrass eller balkong, med en skuggig del så du kan välja om du vill sola eller njuta av svalkande skugga. Städning sker 5 gånger/vecka. Då hotellet ligger nära Puerto Ricos nöjesliv så kan det i högsäsong förekomma en del ljud från närliggande barer vilket kan uppfattas som störande. Det kan vara värt att notera att det är trappor och nivåskillnader i området.

Mat & Dryck
Du kan laga din egen mat i lägenheterna, eller varför inte besöka de många matställen som ligger inom kort promenadavstånd från hotellet?

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
Hotellet har en saltvattenspool samt en barnpool. Inga aktiviteter erbjuds, men i och med närheten till stan så finns där ett stort utbud av nöjen. Aktivitetsparken Angry Birds ligger till exempelvis endast 500 meter från hotellet, och närmsta golfbana hittar du 10 minuters bilfärd bort.

Övriga Tjänster
- Receptionen öppen mellan 09.00 – 12.00 och 16.00 – 17.00
- Kassafack (mot avgift)

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.