Puerto Rico, Gran Canaria

Cala d'Or

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1126 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Cala d’Or är ett omtyckt mellanklasshotell i den konstanta favoriten Puerto Rico på Gran Canaria. Tvärtemot vad namnet tyder på, ligger detta hotell alltså inte i orten Cala d’Or på Mallorca. På hotell Cala d’Or väntar ett trevligt poolområde med en pool som har en integrerad barnpool. Hotellets underhållningsteam (internationellt och engelskspråkigt) håller i aktiviteter och underhållning både dag och kväll. Ni bor bara 400 meter från centrum i Puerto Rico där ni hittar butiker, barer och restauranger! Den fina sandstranden ligger 800 meter bort. Cala d’Or är ett lägenhetshotell och erbjuder tvårumslägenheter med balkong och kokvrå.

***Hotellet ligger uppe på en höjd över Puerto Rico – därför behöver man promenera ner för trappor för att nå centrum och stranden. Hotellet rekommenderas därför inte för gäster med gångsvårigheter***

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger bara 800 meter från Puerto Ricos strand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 49 km från flygplatsen.

Boende

Här bor ni i rymliga tvårumslägenheter med separat vardagsrum och sovrum. I sovrummet står två enkelsängar som kan ställas ihop/ställas i sär. I vardagsrummet finns två bäddsoffor som agerar extrabäddar. Alla lägenheter har även badrum, balkong och kokvrå med kokplattor, vattenkokare, mikrovågsugn och kylskåp.

Mat & Dryck

Hotellet har ingen restaurang men här finns en bar med servering som serverar både dryck (med eller utan alkohol) och enklare rätter. Baren är öppen mellan kl 10 till kl 01.

På hotellet finns även ett snabbköp som håller öppet 24 timmar om dygnet och säljer matvaror, semesterprylar och souvenirer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Hotellet har en utomhuspool med integrerad barnpool. Hotellets internationella och engelskspråkiga personal håller in aktiviteter om dagarna, som vattenpolo, volleyboll och olika lekar. Om kvällarna håller de i underhållning, som livemusik, quizkvällar eller magikvällar som barnen älskar.

Övriga Tjänster

  • 24-timmars-reception

  • WiFi (mot avgift, ca 6 euro per dygn med reservation för ändringar)

  • Valutaväxling

  • Parkering

  • Snabbköp

  • Hiss

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.