Puerto Mogan, Gran Canaria

Marina Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 273 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Familjeägda Marina Apartments har varit omtyckt av solsugna gäster i över 25 år. Som namnet antyder ligger hotellet precis vid Puerto de Mogans hamn och här har du bara 250 meter till stranden. Här bor du i rymliga, ljusa lägenheter där du enkelt kan laga dina egna måltider. Om du hellre föredrar att gå ut och äta finns en mängd olika restauranger och barer i området. På det soliga poolområdet med havsutsikt kan du svalka dig med ett dopp i poolen eller koppla av i jacuzzin.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger bara 250 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 54 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder sju olika lägenhetstyper, med två eller tre rum och kokvrå. Samtliga är ljusa och modernt inredda, med luftkonditionering, tv och internet. Vissa lägenhetstyper har också möblerad balkong eller terrass.

Mat & dryck

Hotellet har ingen restaurang, men du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten. I Bar Marina, som ligger intill hotellet, serveras internationella rätter och olika slags drycker. I området finns också en mängd matställen och den närmsta matbutiken ligger lite längre bort på samma gata.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellets poolområde har havsutsikt och här hittar du en utomhuspool och jacuzzis. Inga aktiviteter erbjuds, men tack vare hotellets centrala läge finns många butiker och barer i närheten. En gång i veckan hålls också en marknad i närheten – perfekt för att hitta lokala souvenirer!

Övriga tjänster

  • Luftkonditionering

  • Internet

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.