Puerto Mogan, Gran Canaria

Cordial Mogan Playa

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 5418 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Cordial Mogan Playa ligger i charmiga Puerto de Mogan. Hit åker du om du vill ha en lyckad familjesemester där avslappning balanseras med aktiviteter och lek. Hotellet har två uppvärmda pooler och en separat uppvärmd barnpool. Dessutom finns en liten sandstrand mitt på hotellområdet, vid sidan om en av poolerna! På hotellet kan man ta del i olika aktiviteter som passar hela familjen och vill man utforska området utanför hotellet hittar man centrum och Puerto Mogans pittoreska hamn en kort promenad bort.

**Vänligen observera att renoveringsarbeten pågår utanför hotellet. Detta är ingenting som är relaterat till hotellet.**

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 600 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 68 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga dubbelrum som är fräscht inredda i spansk stil och varma färger. Alla rum har telefon, satellit-tv med DVD-spelare, radio, minikyl/bar, värdeskåp (mot avgift) och luftkonditionering. Du kan också välja att boka en juniorsvit och får då även ett vardagsrumsutrymme med bäddsoffa, ett separat sovrum och separat dusch i badrummet. Dessutom har juniorsviterna möblerad terrass/balkong med solstolar.

Mat & Dryck

På Coridal Mogan Playa kan man välja att boka endast rummet eller boka halv/helpension. Med halvpension ingår förutom frukostbuffén en måltid och med helpension ingår två. Alla måltider serveras som buffé.

Aktiviteter & Underhållning

Hotellet har två pooler med separat barnpool. Här finns även ett spa med bastu, ångbad, jacuzzi och massagebehandlingar. Vill man hålla igång erbjuder hotellet aerobics, vattengympa, tennis, squash, bordtennis, bowling och ett gym. Dessutom finns ett säsongsprogram med dags- och kvällsunderhållning. För barnen finns miniklubb.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars-reception

  • Cykeluthyrning

  • Lekplats

  • Bibliotek

  • Butiker

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.