Playa Taurito, Gran Canaria

Paradise Costa Taurito & Aqua Park

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 610 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Paradise Costa Taurito är ett fyrstjärnigt hotell som passar utmärkt för barnfamiljer. Här bor ni i den vackra Tauritodalen, bara fem minuter från den charmiga gamla fiskebyn Mogán. Hotellet passar bra när ni är ute efter en semester där ni kombinerar avkoppling med kul aktiviteter. När ni bor på Costa Taurito får ni nämligen även inträde till den närliggande vattenparken.

**Vänligen observera att delar av vattenparken Lago Oasis kommer att vara stängda för renoveringar från och med den 8/1 2018 och 12/2 2018. Arbetet utförs på en del i taget och de andra delarna av vattenparken är öppna under den här tiden. Alla de andra poolerna och faciliteterna kommer att vara öppna som vanligt. Inga ljudstörningar är att förvänta. Under den första delen av arbetet kommer All Inclusive erbjudas från vattenparkens restaurang Katami.**

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger bara 300 meter bort.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger bara 55 km från flygplatsen.

Boende
Här bor ni i fräscha rymliga rum med fräscht badrum och balkong eller terrass. Ni har även luftkonditionering, telefon, minikyl, satellit-tv och hårfön.

Mat & Dryck
Här kan ni bo med All Inclusive. Då ingår alla måltider, serverade som buffé i huvudrestaurangen. Snacks serveras i poolbaren mellan 11:30-16:30 och fika serveras 16-17. Drycker serveras poolbaren 11-18 och i pianobaren 18-23.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Costa Taurito hittar ni en fin pool som värms upp om vintern. Här finns även en härlig jacuzzi! För er som vill hålla igång finns gym, tennisplaner, squashplan och minigolf.

Underhållning erbjuds dag och kväll 6 dagar i veckan. Underhållningsprogrammet är utspritt över CostaTaurito och dess tre systerhotell som alla ligger bredvid varandra.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Internethörna
- Snabbköp
- Souveniraffär

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan