Playa Del Ingles, Gran Canaria

Parquemar

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 320 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Parquemar är ett mycket omtyckt lägenhetshotell i populära Playa del Inglés. Du kan välja på att bo i rymliga bungalows i hotellets lummiga trädgård eller i enrumslängenheter i huvudbyggnaden. Parquemar är centralt beläget nära shoppingcentret Gran Chaparral och bara en kort promenad från livliga Playa del Inglés, med ett stort utbud av shopping, nöjen, restauranger och barer.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 1,2 km från stranden.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger cirka 30 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du antingen i två- eller trerumsbungalows eller i enrumslägenheter. Bungalowerna ligger i hotellets trädgård och har två etage med balkong på övervåningen. Enrumslägenheterna, som också har balkong, ligger i hotellets huvudbyggnad.

I alla bungalows och lägenheter finns badrum med badkar/dusch, TV och ett pentry med kokplattor, kylskåp, brödrost och kaffebryggare.

Mat & Dryck

Parquemar har ingen restaurang.

Det finns flera restauranger, barer och caféer i området runt hotellet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellområdet finns pool, barnpool och solstolar. På Parquemar kan du hyra cykel, så varför inte ge dig ut på en härlig cykeltur längs strandpromenaden?

Golfbana finns cirka 2,5 km från hotellet. Det finns ett stort utbud av nöjen och aktiviteter i centrum av Playa del Inglés, bara en kort promenad från hotellet.

Övriga tjänster

  • 24 timmars reception

  • Parkering

  • Bil-/cykeluthyrning

  • Bagageförvaring

Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.