Playa Del Ingles, Gran Canaria

IFA Buenaventura

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3606 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt
IFA Buenaventura är ett stort och omtyckt hotell med ett fantasifullt poolområde och ett stort utbud av olika aktiviteter för hela familjen. Här finns en sportplan där ni kan spela fotboll, volleyboll och basket. Mot avgift kan man använda hotellets gym eller spela tennis på en av de tre tennisplanerna på området. Om kvällarna bjuds det på underhållning i form av shower och livemusik. Hotellet ligger i livliga Playa del Inglés och du har nära till shopping, restauranger och nöjesliv.

All Inclusive finns att välja till när man bor på IFA Buenaventura

Hur långt är det till närmsta strand?
Stranden ligger 800 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats
Hotellet ligger 30 km från flygplatsen.

Boende
Här bor du i ljusa och bekväma rum. I rummen finns badrum, hårfön, TV, telefon och värdeskåp. Alla rum städas varje dag.

IFA Buenaventura byggdes år 1973 och renoverades år 2002. Hotellet består av 8 våningar med totalt 724 dubbelrum.

Mat & Dryck
På hotellet finns 2 restauranger, två barer och två snackbarer vid poolen. Alla buffémåltider serveras i restaurangen La Guitarra.

All Inclusive på IFA Buenaventura
I All Inclusive-utbudet ingår frukost, lunch och middag, serverade som buffé i huvudrestaurangen La Guitarra. Snacks serveras mellan 11.30-12.30, 15.30-17:00 och 22.00-23.00. Dryck serveras i de olika barerna fram till klockan 23. All Inclusive slutar gälla kl 12, lunchtid, dagen du checkar ut.

***All Inclusive-informationen kan komma att ändras***

Jul- och Nyårsspecial!
Hotellet serverar festmåltider på juldagen och nyårsafton – detta bokas på plats. Varför inte fira jul i värmen?

Aktiviteter & Underhållning
På hotellområdet finns två pooler (varav minst en är uppvärmd till 20 grader), en barnpool, två jacuzzi, solstolar med parasoll och solarium. Hotellet erbjuder vattengymnastik och massage. Du kan också utnyttja hotellets sportfaciliteter som inkluderar gym, bordtennis, tennis, basket, biljard och en lekplats för de mindre. Hotellet har även ett underhållningsprogram, 6 barer och sin egen nattklubb.

Nere på stranden kan du hyra solstolar med parasoll samt testa på dykning. Det finns även en golfbana 5 km från hotellet.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- 9 hissar
- valutaväxling
- Internet
- Tvättservice
- Affär
- Parkering

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan