Playa Del Ingles, Gran Canaria

Labranda Playa Bonita

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3200 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På Labranda Playa Bonita bor du centralt i den populära turistorten Playa del Ingles, bara några minuters promenad från både stranden och ortens stora shoppingcentrum Kasbah. Här finns ett fint poolområde med separat barnpool och en poolbar där du kan beställa svalkande drycker. Barnen kan också leka på lekplatsen eller delta i hotellets barnklubb. Kvällstid anordnas liveshower och tävlingar för både stora och små i chill out-baren.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 500 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Hotellet erbjuder 257 rum som passar upp till tre vuxna eller två vuxna och två barn. Alla rum har tv, telefon, internet, hårtork och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform. Du kan också besöka poolbaren och chill out-baren där du kan beställa olika sorters drycker, cocktails och kaffe.

Vänligen notera att, även om ledig klädsel gäller på restaurangen, så ombedes hotellets gäster att inte bära shorts eller badkläder.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en pool, omgiven av en solterrass med parasoll och solstolar. För barnen finns en barnpool, en lekplats samt en barnklubb som anordnar roliga aktiviteter. Ett underhållningsprogram finns också och i chill out-baren anordnas kvällsunderhållning i form av liveshower och tävlingar.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Valutaväxling

  • Internet

  • Tvättservice

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.