Playa Del Ingles, Gran Canaria

Faisan

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 47 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Faisan är ett enkelt och trivsamt lägenhetshotell som ligger i hjärtat av populära Playa del Inglés. På bekvämt promenadavstånd till både stranden och flera shoppingcenter så passar det dig som är ute efter både stadsliv och bad.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 400 meter från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 30 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Du bor här i trevliga tvårumslägenheter på ca 37 kvm, med ett sovrum och ett vardagsrum med mindre kök. Alla lägenheter har tv (mot en avgift), vatten- och kaffekokare samt balkong eller terrass. Städning sker 6 gånger/vecka. I och med hotellets centrala läge så kan det förekomma trafikljud vilket kan uppfattas som tidvis störande.

Mat & Dryck

Hotellet erbjuder inga måltider, men då lägenheterna har både kylskåp och kokplattor kan du lätt laga din egen mat. Tack vare det centrala läget så finns det också en mängd caféer, restauranger och barer i närområdet.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

På hotellet finns även en uppvärmd pool med barnsektion och en solterass där du kan låna solstolar och parasoller kostnadsfritt. Den välbesökta vattenparken Aqualand ligger endast 6 km bort, så det är perfekt att göra en dagsutflykt till.

Övriga Tjänster

  • Reception (öppen 11.00 -17.00)

  • Gratis Internet i receptionen

  • Förvaringsfack

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.