Maspalomas, Gran Canaria

Vista Oasis Bungalows

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1429 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

På detta välkomnande lägenhetskomplex hittar du ett fint poolområde med omgivande solterrass. Hotellet har en egen restaurang, men du bor också nära lokala matställen och affärer så du kan äta ute eller tillaga din egen mat. Du kan spela tennis eller biljard, medan barnen kan leka på lekplatsen eller bada i badpoolen. Underhållning för hela familjen anordnas också av hotellets personal. Det populära turistdistriktet Playa del Inglés centrum ligger 10 minuters bilresa bort och där hittar du ett stort utbud av nöjen och aktiviteter.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 34 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i lägenheter på cirka 44 kvm som alla är utrustade med kokvrå, badrum, ett kombinerat sovrum/vardagsrum och balkong eller terrass. Lägenheterna har telefon, tv, kylskåp, kokplattor och enklare köksutrustning. Städning sker 4 dagar/veckan och handdukar byts 3 gånger/vecka.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras rätter i bufféform. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns också en bar där du kan beställa snacks och olika sorters drycker. I området finns också flera matbutiker så du kan enkelt laga dina egna måltider i lägenheten.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en solterrass med en utomhuspool och en anslutande barnpool. Runtom på solterrassen finns parasoll och solstolar. Du kan också spela tennis, biljard och airhockey. För barnen finns en lekpark. Underhållning för både barn och vuxna anordnas också av hotellets personal.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Biluthyrning

  • Internet

  • Minilivs

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.