Maspalomas, Gran Canaria

Servatur Suns Garden Apartments

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 157 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Servatur Suns Garden är ett enkelt och trevligt lägenhetshotell. Hotellet ligger i ett lugnt område, strax utanför den populära semesterorten Playa del Inglés. Du bor i rymliga lägenheter i två våningar med möjlighet att laga egna måltider. På hotellet finns ett litet poolområde och du tar dig enkelt till den fina Maspalomasstranden med en längre promenad eller taxi.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger 2,5 km från stranden. Maspalomasstranden är 5 km lång med finkorning sand.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 33 km från Gran Canarias flygplats.

Boende

Ljusa och rymliga lägenheter i två våningar. På bottenvåningen finns vardagsrum med kokvrå och på övervåningen finns sovrum och badrum. I alla lägenheter finns terrass, fläkt (mot avgift), enkelsängar, TV, värdeskåp (mot avgift) och badrum med badkar/dusch. I kokvrån finns kokplattor, kyl/frys, enkel köksutrustning, brödrost, vattenkokare och kaffebryggare. Alla lägenheter städas 5 gånger/vecka. Rumstyper: - One bedroom apartment: tvårumslägenhet i två våningar.

Mat & Dryck

Hotellet har ett mindre poolområde med en liten pool, barnpool och solstolar. Hotellet erbjuder inga aktiviteter, men det finns gott om saker att se och göra i de närliggande semesterorterna Maspalomas och Playa del Inglés. Servatur Suns Gardens ligger ca 700 m från närmsta centrum, Faro köpcentrum.

Övriga tjänster

- Reception - 2 våningar (Ingen hiss) - Parkering Lokal avgift kan tillkomma för vissa av faciliteterna.