Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas Oasis Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 1294 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Detta hotell ligger lugnt beläget i utkanten av Campo Internacional, en del av Maspalomas. Du bor 3 km från Maspalomas kända sanddyner som ger en härlig utsikt vid Maspalomas strand. På hotellet hittar ni pool, bufférestaurang och välutrustade lägenheter. Till Maspalomas strand går en gratisbuss för alla gäster.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 2 km bort. Hit går en gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 35 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Här bor du i rymliga en- eller tvåvåningslägenheter med ett sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa och en kokvrå där du kan laga din egen mat. Kokvrån är utrustad med bland annat kylskåp och kokplattor. I lägenheterna finns också badrum, terrass och värdeskåp (mot avgift).

I lägenheterna får det plats tre vuxna och ett barn eller två vuxna och två barn. Städning sker 5 gånger/vecka, handdukar byts 3 gånger/vecka och lakan byts 1 gång/vecka.

Mat & dryck

Inne på hotellets restaurang kan serveras buffé till frukost, lunch och middag. Här kan man välja All Inclusive och då har du även tillgång till snacks och fika mellan måltiderna. Drycker, med eller utan alkohol, serveras också i poolbaren.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

På Maspalomas Oasis Club hittar ni ett härligt poolområde med en större pool och en barnpool. På området kan ni spela bordtennis och volleyboll och för barnen finns en lekplats.

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Internet

  • Parkering

  • Varuautomat (snacks & dryck)

  • Biluthyrning

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.