Maspalomas, Gran Canaria

Maspalomas Oasis Club

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 980 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Detta hotell ligger lugnt beläget i utkanten av Campo Internacional, en del av Maspalomas. Ni bor 3 km bort från Maspalomas häftiga sanddyner som ger en härlig utsikt vid Maspalomas strand. På hotellet hittar ni pool, bufférestaurang och välutrustade lägenheter. Till Maspalomas strand går en gratisbuss för alla gäster.

Hur långt är det till närmsta strand?
Närmsta strand ligger 1,5 km bort. Hit går en gratis strandbuss.

Avstånd från närmsta flygplats
Las Palmas flygplats ligger cirka 34 km bort.

Boende
Här bor ni i rymliga tvåvåningslägenheter med ett sovrum, ett vardagsrum med bäddsoffa och en kokvrå där ni kan laga egen mat. Kokvrån är utrustad med bland annat kylskåp och kokplattor. I lägenheterna finns också badrum, terrass och värdeskåp (mot avgift).

I lägenheterna får det plats tre vuxna och ett barn eller två vuxna och två barn. Städning sker 5 gånger i veckan, handdukar byts 3 gånger i veckan och lakan byts 1 gång i veckan.

Mat & Dryck
Inne på hotellets restaurang kan ni äta buffé till frukost, lunch och middag. Här kan man välja All Inclusive och då har man förutom alla måltider även tillgång till snacks mellan 11-12. Mellan 16-17 serveras fika. Drycker (både med och utan alkohol) serveras i poolbaren 11:00-23:0

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning
På Maspalomas Oasis Club hittar ni ett härligt poolområde med en större pool och en barnpool. På området kan ni spela bordtennis och volleyboll och för barnen finns en lekplats.

Övriga Tjänster
- 24 timmars-reception
- Internet
- Tvättservice
- Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan