Maspalomas, Gran Canaria

Apartamentos Koala Garden THe Home Collection

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 970 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Apartamentos Koala Garden THe Home Collection är ett trevligt lägenhetskomplex som ligger i en lugnare del av Maspalomas. Här bor du i ljusa och rymliga lägenheter med kokvrå och balkong eller terrass. Det finns också en restaurang som serverar både internationella rätter och lokala specialiteter i bufféform. På det soliga poolområdet finns en pool, omgiven av solstolar, och du kan också spela pingis och biljard.

Hur långt är det till närmsta strand?

Närmsta strand ligger 3 km från hotellet.

Avstånd från närmsta flygplats

Hotellet ligger 33 km från Las Palmas flygplats.

Boende

Du bor här i ljusa och modernt inredda enrumslägenheter med kokvrå. Samtliga har luftkonditionering, tv, telefon, internet, värdeskåp och balkong eller terrass.

Mat & dryck

I hotellets restaurang serveras ett stort utbud av lokala och internationella rätter. Du kan välja att bo med All Inclusive. Det finns även ett stort utbud av matställen i området.

Aktiviteter, faciliteter & underhållning

Hotellet har en utomhuspool, omgiven av solstolar. Du kan även spela pingis och biljard. Internet är tillgängligt över hela hotellområdet.

**Gäster som väljer att bo med måltidsalternativet All Inclusive kan utnyttja faciliteterna på systerhotellet THe Koala Garden Hotel, förutsatt att de bokar ett dagspass i receptionen.**

Övriga tjänster

  • 24-timmarsreception

  • Luftkonditionering

  • Internet

  • Bagageförvaring

  • Värdeskåp

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.