Maspalomas, Gran Canaria

Dunas Mirador

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 3222 omdömen
Vill du åka på semester, men vet inte vart? Testa Solakuten för inspiration!
Antal rum: 1

Läs mer om hotellet

Översikt
Dunas Mirador är ett prisvärt hotell i Sonnenland på Gran Canaria. Här bor ni med All Inclusive vilket kan förenkla, speciellt när man reser med barn. Hotellet ligger högt beläget med en utsikt över Maspalomas och Gran Canarias kända sanddyner. På Dunas Mirador finns ett stort härligt poolområde med pooler och jacuzzis. Området kantas av en solterrass med solstolar och parasoller. I närområdet hittar man ett stort shoppingcenter i Maspalomas (1 km bort) och Playa del Ingles 2,5 km bort. Hotellet kör dessutom strandbuss till stranden flera gånger om dagen.

Hur långt är det till närmsta strand?
Hotellet ligger 3,5 km från stranden. Hotellet erbjuder gratis strandbuss flera gånger om dagen.

Avstånd från närmsta flygplats
Flygplatsen ligger 30 km från hotellet.

Boende
Här bor du i moderna och rymliga dubbelrum. Alla rum har telefon, satellit-tv, värdeskåp (mot avgift), badrum samt terrass eller balkong med varierande utsikt.

Mat & Dryck
På hotellet finns en restaurang, bar/cocktail lounge, och en poolbar. I All Inclusive-programmet ingår frukost (08:00-10:30), lunch (13:00-15:00) och middag (18:00-21:00) – serverade som buffet med varma och kalla rätter samt dessert. Vid måltider erbjuds husets vin och andra drycker med eller utan alkohol (alla drycker är lokalt producerade). Mellanmål/snacks som smörgåsar, varmkorv, hamburgare och pommes frites finns tillgängligt 13:00-15:00 vid poolbaren. Dessutom finns glass tillgängligt från 10:30 fram till 18:00. Fika serveras 16:00-17:00 på restaurangterrassen och alkohol och icke-alkoholhaltiga drycker finns 10:30-22:30 från poolbaren och hotellets nattklubb mellan 21:30-22:30 (öppet 20:00-02:00).

Jul- och Nyårsspecial!
Hotellet serverar festmåltider på juldagen och nyårsafton – detta bokas på plats. Varför inte fira jul i värmen?

Aktiviteter & Underhållning
På hotellets stora poolområde kan du njuta av sol och bad, men även ta del i aktiviteter som hotellets personal håller i under dagen. En av de stora poolerna är uppvärmd om vinterhalvåret. Om kvällarna finns livemusik att lyssna på och två kvällar i veckan erbjuds professionella shower. För barnen finns barnpool, lekplats, miniklubb och minidisko. Hotellet har även en egen nattklubb.

Övriga Tjänster
- 24-timmarsreception
- Internet
- Tvättservice
- Uttagsautomat
- TV-rum
- Valutaväxling
- Hissar
- Bagageförvaring

Lokal avgift tillkommer för en del av faciliteterna.

Visa hotell på kartan