Maspalomas, Gran Canaria

Bungalows Parque Golf

Omdömen från TripAdvisor
Baserat på 229 omdömen

Läs mer om hotellet

Översikt

Bungalows Parque Golf är enkelt hotell som passar utmärkt för dig som söker en prisvärd semester. På hotellet finns en stor behaglig trädgård samt ett poolområde med 3 pooler varav en är en barnpool med ett djup på 50m. Du som är golfintresserad finner en golfbana inte mindre än 300m från hotellet.

Hur långt är det till närmsta strand?

Hotellet ligger ca 2 km från Maspalomas stand och ca 2 från stranden i Playa del Inglés. Strandbussar finns att tillgå mot en avgift.

Avstånd från närmsta flygplats

Närmsta flygplats är Las Palmas och ligger 30km från hotellet.

Boende

I hotellets bungalows bor du enkelt med sovrum och vardagsrum. I rummen finns även ett litet pentry med kylskåp och kokplatta. Du sover i enkelsängar med möjlighet att få en extrasäng samt barnsäng. Kassaskåp, Wi-Fi och TV finns mot en extra avgift.

Mat & Dryck

Hotellet har en restaurang med a la carte samt barer och caféer.

Aktiviteter, Faciliteter & Underhållning

Parque golf erbjuder aktiviteter som biljard, bordtennis, vattenaktiviteter i poolen samt underhållning för både barn och vuxna. Det finns även en lekplats för de allra minsta.

I området finns det möjlighet att spela golf och besöka de välkända sanddynerna, Dunas de Maspalomas, som är ett 4 kvadratkilometer stort ökenområde.

Övriga Tjänster

  • 24 timmars reception

  • Wi-Fi

  • Biloch cykeluthyrning

  • Tvättfaciliteter

  • Livsmedelsaffär

Lokal avgift kan tillkomma för en del av faciliteterna.